Noprob Energy - Autark Leven - Gezond Leven en Wonen

Soloterm - Stralingsverwarming

Natuursteenverwarming

Picture
In de marmer- en glasverwarming hebben wij een verwarmingssysteem, dat gemakkelijk te onderhouden is, een goed leefklimaat creeert en zich daarnaast perfect invoegt in de woonstijl.

De inkoopsprijzen van zowel glas als marmer verwarming liggen de prijzen een stuk gunstiger, en tevens ook in de onderhoudskosten.

Geld reserveren, zoals dat bij conventionele verwarming nodig is, is niet nodig. In tegenstelling tot conventionele verwarming hoeft mijn bij het aanschaffen van een nieuwe ketel niet alles te vervangen na 15 tot 20 jaar.

Men kan zelfs, als men wil, alles afkoppelen en meeverhuizen. Kosten voor onderhouds- en reparatiekosten van de verwarming zijn bij de stralingsverwarming niet van toepassing.

 De verwarmingselementen van de stralingsverwarming zijn absoluut onderhouds- en reparatie vrij. De marmerplaten zijn makkelijk schoon te houden. De reiniging beperkt zich tot het afnemen met een vochtig doekje.

Bij renovatiewerkzaamheden kunnen de platen makkelijk van de muur verwijderd worden. Zo heeft een marmer- of glasverwarming geen tank, schoorsteen noch uitwendige electronica. Ook het alom bekende leidingssysteem voor centrale verwarming is niet meer nodig. 

Nog beter onderscheidt zich ons systeem bij de jaarlijkse onderhoudsbeurten - deze vallen in het geheel af! 


Een volgend bewijs is dat de verwarming in efficiëntie niets te wensen overlaat. Ook in gezondheids voorzorg maatregelingen zet zij nieuwe maatstaven door haar gunstige infrarood stralingswarmte.

De onderhoudsvrije marmer- cq. zekerheidsplaten worden mbv electrische energie verwarmd. De gecreeerde stralingswarmte wordt niet alleen in de verwarmingselementen opgeslagen, maar ook in de muren, plafonds, vloer en alle vaste materialen en tegelijkertijd aan de omgeving afgegeven. Het effect is een gezond woonklimaat, welk de gezondheid gunstig beinvloedt en behoudt. Het gezondheids- en de decoratieve aspect zijn belangrijke en opmerkelijke criteria van deze verwarming.

Wij onderscheiden ons in veel opzichten van onze concurrenten. Allereerst brengen wij op de achterzijde over het gehele vlak een speciaal gepatenteerd op de steen aan, waardoor de steen niet bewerkt hoeft te worden en er geen energie onnodig verloren gaat. Buiten dat maken wij voor u een berekening van de benodigde warmte op en stellen wij u uw verwarming zo af, dat zij beter functioneert, en wij u de berekende verbruik garanderen kunnen.

Veel van onze concurrenten komen uit de steenbranche, waardoor het aan de basiskennis ontbreekt welke voor de basisconfiguratie onontbeerlijk is. Men ziet bijvoorbeeld op veel internetsites hoog opgehangen of rechtop aangebrachte verwarmingselementen, wat een nadeel is voor de capaciteit van de stralingsverwarming.

We kunnen zelfs beweren, dat wij onze concurrenten 5 jaar voor zijn.


Voor meer informatie klik hier !

Het is een gezonde, humane en tegelijkertijd

de meest goedkoopste verwarmingstechniek van deze eeuw!